Masszázs és rituálék

Szülés utáni thai herbál masszázs

Masszázs

A  gyermekágy egy különösen érzékeny időszak egy nő életében.

Boldogság és eufória mellett sokszor ott a kimerültség, a bizonytalanság vagy akár az elkeseredettség is.

Nem hiába a világ minden táján igyekeztek  óvni és támogatni a gyermekágyas asszonyokat,  hogy az anya nyugodt körülmények közöztt csak a babájára figyeljen, regenerálódjon, és az újszülött babával egymásra hangolódjanak.

Számos kultúra hagyományaiban megtalálható a gyermekágyas édesanya átmelegítésének fontossága, hogy az anya szeretve, biztonságban és megtartva érezze magát.

 A thai herbál masszázs a thai gyermekágyas tradíciók része. Gőzölt gyógynövényes zsákocskákkal történő masszírozásból áll, ami olajos masszázzsal is kombinálható.

 A thai herbal masszázs átmelegít, nyugtat és varázslatosan kellemes ellazulást biztosít.

 

Ha úgy érzed, nem csak a kisbabád, de te is gondoskodásra vágysz, ajándékozd meg magad egy ilyen masszázzsal, hogy újjabb erőkkel, teljes figyelmeddel, feltöltődve tudj a kisbabád felé fordulni.

 

A masszázs ára: 8.000 forint

„Egyéni felkészítésen vettünk részt, amely rendkívül tanulságos és hasznos volt. Rengeteg olyan kérdésre kaptunk választ, mely a szüléssel és a gyermekágyas időszakkal kapcsolatban felmerült bennünk. Paulinának köszönhetően sikerült tudatosan és pozitívan megélnünk a szülés teljes folyamatát és még a szoptatás kezdeti nehézségein is átsegített bennünket. Köszönünk mindent ezúton is!”

Bartha Vivien