MASSZÁZS

Kismama és szülés utáni masszázs

 

Masszázs

Régi vágyam volt a dúlaság masszázzsal való kiegészítése, egyrészt  hogy ilyen módon is közelebb kerüljünk egymáshoz a kismamákkal, másrészt azért, mert úgy gondolom, hogy rohanó világunkban  a masszázs lehetőséget teremthet a befeléfordulásra, testünk, lelkünk, érzeteink megismerésére, belső utazásra.

 

LOMI-LOMI A „SZERETŐ KÉZ” MASSZÁZS

Én az ősi hawaii Lomi-Lomi masszázsban találtam meg az általam keresett szemléletet, a hozzám közel álló érintést, érzést. Ahol a masszázs rituálé, az érintés a szeretet művészete.

A masszázs lágy, simogató, hosszan elnyújtott, hullámzó mozdulatokból áll, amit a masszőr olajos tenyérrel, alkarral végez.

A masszázs amellett, hogy csillapítja fájdalmakat és ellazítja az izmokat, mély ellazult állapotba keríti az elmét is, elringat, mintha az óceán hullámai közt lebegnél.

Ismerős és ismeretlen érzések, gondolatok törnek fel, oldódnak a feszültségek, a test és lélek újjászületik.

Hagyományosan ezt a masszázst átmeneti rituáléknál is alkalmazták, átsegítve az embert egy új életszakaszba, ezért a lomi-lomi különösen sokat adhat a szülés körüli időszakban és ezért a szülészáró rituálé részévé is tettem.

 A masszázs ára: 15.000 forint

Nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő utazási költséget.

 

REBOZO KENDŐS „RINGATÓ” MASSZÁZS

Gyengéd masszázs mexikói rebozo kendővel. Nincs közvetlen érintés a masszőr és a masszírozott között, a kendő mintha a kéz meghosszabítása lenne. Vibráló, ringató technikával megmozgatom különböző testrészeidet háton fekve vagy ülve, a test ellazul, az elme megnyugszik a kendő meleg ölelésében. 

 A masszázs ára: 10.000 forint

Nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő utazási költséget.

Szeretettel várlak:

– Ha kényeztetésre vágysz

– Ha nincs időd magadra, a befeléfordulásra

– Ha fáradt vagy és kimerüt

– Ha fáj a hátad, a derekad, a vállad

– Ha bizonytalan vagy, félsz az új szereptől, az ismeretlentől vagy ellenkezőleg, ha feszítenek az emlékek, új tapasztalások

– Vagy ha csak lazításra vágysz és szeretnél kikapcsolódni és feltöltődni.

 

Fontos vagy. Figyelj magadra is. Kényeztesd magadat is. Hiszen ha te jól vagy, a babád is jól érzi magát.

 

“Olyan volt, mintha végtelen karok simítanának át! Pont olyan erősséggel, amire akkor szükségem volt. Felbecsülhetetlen értékű munkát végzel éjjel-nappal nap, mint nap. Fontos vagy. Engedd meg néha magadnak is a kényeztetést, hogy továbbra is adni tuddj.

Andi