RÓLAM

Rólam

 

Nyebolszin Paulina vagyok, szüléskísérő és gyermekágyas dúla, független szülésfelkészítő, önkéntes szoptatási segítő, 5 gyermek szerető és fáradt anyukája, boldog és néha kevésbé boldog feleség.

Eredetileg bölcsészetet tanultam. Az irodalom, a művészetek és a néprajz szeretete most is része az életemnek és sokat segít a hétköznapokban és a munkámban. Ugyanakkor kislány korom óta elsődlegesen anyuka szerettem volna lenni.

Az első lányom születése világított rá arra, hogy valóban milyen csodálatos dolog életet adni, különösen ha a szülő nőt szerető, segítő, biztonságot adó környezet veszi körül.

Azt éreztem akkor, hogy nagyon szeretném ezt a fantasztikus érzést más nőknek is továbbadni, támogatva őket az anyává válás útján.

Mivel sokáig a fő hivatásomat az anyaságban láttam, csak 10 év várandósság, szülés és gyermeknevelés körforgása után kezdtem el foglalkozni szülésfelkészítéssel, asszonytársi (dúlai) szüléskíséréssel, gyermekágyas dúlasággal és önkéntes szoptatási segítségnyújtással is, ami a család mellett a másik nagy örömforrás az életemben.

Nagyon izgat a szülés-születés témája, ezért amennyire a családom engedi próbálok résztvenni minél több szakmai továbbképzésen és tréningen. Ugyanakkor csodálom a szülésben Isten művét és a természet bölcsességét és erejét

Igyekszem derűvel megélni az élet minden pillanatát.

Köszönom, hogy megtiszteltek azzal, hogy támogathatlak titeket az életetek oly fontos eseményénél.

Igyekszem hozzássegíteni titeket a saját utatok megtalálásához, a céljaitok eléréséhez, hogy pozitív szülésélménnyel, megerősödve induljatok el a szülői lét útján.

Szeretném, hogy minden kisbaba szeretetben jöjjön e világra!

„Egyéni felkészítésen vettünk részt, amely rendkívül tanulságos és hasznos volt. Rengeteg olyan kérdésre kaptunk választ, mely a szüléssel és a gyermekágyas időszakkal kapcsolatban felmerült bennünk. Paulinának köszönhetően sikerült tudatosan és pozitívan megélnünk a szülés teljes folyamatát és még a szoptatás kezdeti nehézségein is átsegített bennünket. Köszönünk mindent ezúton is!”

Bartha Vivien