Női életfordulók ünnepei és rituáléi

Női életfordulók ünnepei és rituáléi

Életünk fordulópontjaihoz kapcsolódó események, bensőséges, meleg női körök, ahol megérezheted, hogy nem vagy egyedül, van helyed a világban és a körülötted élő nőkkel együtt valami nagyobbnak vagy részese.

A nővé érés, az anyává válás egy hosszú út fordulópontjai, életszakaszai. Ezen az úton édes gyümölcsöket szüretelhetünk, de néha keserű veszteségekkel is találkozunk. Minden kezdet egyben valaminek a végét is jelenti, miközben minden vég valaminek a kezdete. Az élet folytonos változás, búcsú, határátlépés, átalakulás, fejlődés.

A saját anyaságom és a dúlai munkám a szülés körüli időszakban arra inspirált, hogy ne csak a szülésnél, hanem a női élet minden
fordulópontjánál lehetőségünk legyen átérezni azt, hogy nem vagyunk egyedül, van, aki ott áll mellettünk, hall minket, lát minket, szeret és elismer.

Arra kezdtem vágyni, hogy kifejezetten női átmeneti rítusokkal, ünnepekkel kezdjek foglalkozni: azok mai megvalósításával vallástól, világnézettől, nemzetiségtől függetlenül.

Így kezdtem el anya-lánya női köröket, esküvő és szülés előtti útrabocsátó ünnepeket és záró rituálékat tartani.

Hiszek abban, hogy a női élet mérföldköveihez kapcsolódó átmeneti rítusok, ünnepek és női körök ma is támaszt, vígaszt és örömet nyújthatnak nekünk.

Leánybúcsú: 140.000,-Ft
Első menstruációt megünneplő női kör szervezése: 60.000,-Ft
Lezáró rituálék: 100.000,-Ft

Ha a részletekről szeretnél érdeklődni vagy ezt a lehetőséget választod, keress bizalommal!